Adventure Menu Svatomartinská husička se zelíčkem a knedlíčkem
Adventure Menu Svatomartinská husička se zelíčkem a knedlíčkem
Výrobce: Adventure Menu
Kód produktu: AM676
Limitka „Svatomartinská husička se zelíčkem a knedlíčkem“ z kuchyně Adventure Menu vykouzlí vynikající svatomartinskou hostinu kdekoliv. Porce 450 g sestává ze šťavnatého husího stehna, červeného zelí a bramborových špalíčků.
VíceAlternativní produkty z kategorie Kompletní menu:
Svatomartinská husička se zelíčkem a knedlíčkem od Adventure Menu umožňuje připravit si svatomartinskou hostinu kdekoliv, ať už jste na cestách či doma. Rychle a téměř bez práce. Základem hotového pokrmu je vykoštěné husí stehno pečené na páře s ručně připravovaným červeným zelím a špalíčky z bramborového těsta.
Svatomartinská husa se zelím a knedlíkem od Adventure Menu:
- Uvařeno v Podkrkonoší ze 100% přírodních surovin.
- Bez genetické modifikace.
- Minimální trvanlivost 3 roky bez nutnosti chlazení.
- Kompletní menu.
- Limitovaná edice.
- Porce 450 g.
Složení:
Husí stehno bez kosti (37 %), bramborové špalíčky (26 %) (brambory, pšeničná mouka, pšeničná krupice, vejce, sůl), červené zelí hlávkové (36 %), cukr, ocet, cibule, řepkový olej, pšeničná mouka, kmín, sůl.
Nutriční hodnoty
100 g | Kompletní jídlo | ||
Energetická hodnota | kcal | 900 | 4048 |
Energetická hodnota |
kJ | 179 | 806 |
Tuk | g | 13 | 57 |
Nasycené tuky | g | 3,2 | 15 |
Bílkoviny | g | 8,3 | 38 |
Sacharidy | g | 7,1 | 32 |
Cukry | g | 0,4 | 1,8 |
Sůl | g | 1,1 | 5 |
Video návod
Návod k přípravě
Co budete potřebovat:
- vařič
- nádobu
- vodu
Nalijte přiměřeně vody do nádoby. Pytlík s jídlem dejte do hrnce či jiné nádoby, kterou začnete ohřívat na vařiči. Vařte cca 10 minut. Opatrně vyjměte pytlík z vody, zamíchejte a můžete podávat, nebo jíst přímo z pytlíku.
Sterilované + samoohřevCo budete potřebovat:
- zipper-bag
- ohřevnou kapsli
- vodu
Do zipper-bagu vložte ohřevnou kapsli (30 g na 1 porci jídla, 60 g na 2 porce jídla nebo při zahřívání při teplotách pod 0° C na 1 porci). Poté vložte do zipper-bagu pytlík s jídlem. V sáčku od kapsle odměřte vodu po rysku a vylijte ji do zipper-bagu, poté zipper-bag uzavřete. Jídlo nechte zahřívat po dobu cca 12 minut. Opatrně jídlo vyndejte, promíchejte a můžete servírovat, nebo jíst rovnou z pytlíku.
Tipy:
- Zipper-bag je na několik desítek použití.
- Je nutné dodržet správně množství vody pro aktivaci ohřevu - použít rysku na prázdném obalu od kapsle.
- Samoohřev funguje stejně v jakýchkoli nadmořských výškách (na rozdíl od vařiče)
- Když jídlo ohříváte v samoohřevu v zimě, podložte zipper bag kusem oblečení nebo batohem, aby teplo zbytečně neunikalo do země nebo sněhu.
- Samoohřevy lze bez problému přepravovat v letadle - doporučujeme vzít do příručního zavazadla.
Poradna
Zatím zde není žádný dotaz.